[ ]
Watashi No Suraya







✿ Twitter
✹ Facebook


+
+
. cinta aku . ON Wednesday, February 16, 2011 AT 6:28 PM

hello semua ! aku kembali untuk mencontengg blog yang sedia comot nihh . ewahh2 , suraya . tengok title pon dah macam poyo je . cerita cinta konon . ada love2 merahh lagi . dilamun cinta kahh ? sejak bila kau kenal erti menjiwangg nihh ? haha ! ok lahh . post kali nihh , aku nak conteng pasal cinta dan kesempurnaan . ha , tengok ! aku dahh matangg (:

setiap orang memang memerlukan kasih sayangg kan ? sekasar mana pon seorang perempuan tuhh , dia akan cair macam coklatt bila di'tackle' olehh seorang lelaki . walaweyh ~ tapi , memangg camtuhh kot kenyataannya . biasalahh , siapa yang tak nak disayangi kann ?

ok lahh , aku akui , aku bukan lahh seorang insan sempurna yang tak buat kesilapan . banyak kesilapan yang aku buat sampai kadangg2 ada orang sakitt hati dengan perilaku aku . maafkan lahh . aku tak sengaja . aku tak nak di benci orang tapi siapalahh aku nak menghalangg semua tu kann ? < ada kena mengena dengan cinta kahh ayatt kau ni , suraya ? >

mesti lahh ada ! ini berkaitan dengan men aku lahh . kesian dia dapat awek ngokngek macam aku nihh . dia dah lahh baik , kadangg2 rasa tak layak pon ada . isk3 . tapi , kalau dahh terima apa adanya , memang dahh tak jadi penghalang kann ? dia kuat menasihati a.k.a membebel . hehe . tapi tak mengapa lahh . aku suka ! hal ini kerana , aku degil . aku bolehh kategorikan dia sebagai peti nasihat . bajett cerita aladdin lahh ada peti2 ni kann ? apa2 aja yang ada pada diri dia , memang aku suka (:

dia tak kan pernah sama dengan sape2 ponn (:

                                                  . kata-kata untuk kamu .

kamu , walaupun saya banyak kekurangan , saya janji yang saya akan perbaiki .
kamu , walaupun saya banyak buat kamu terasa , ketahui lahh , saya sangatt menyesal .
kamu , jangan lahh berfikir saya tak serius , ini serius , wonderpett datangg membantu .
kamu , kamu dahh cukup baik untuk saya , jangan lahh pergi eahh ?
kamu , kita sama-sama berubah ye ?
kamu , saya minta maaf .
kamu , saya sayangg kamu (:



wargh ! class gitu kann ? haha ! sekarangg baru aku tunjuk diri aku yang sebenar . aku reka sendiri tuhh walaupun tekak haus , mata pedihh sekarang nihh . jadi , gengster tak bermakna tak reti menghargai , gengster tak bermakna tak pernahh menangis .

p/s : kamu , saya tak pandai BI . saya copy paste je . tapi saya tau kamu akan faham (:

6LOVE