[ ]
Watashi No Suraya







✿ Twitter
✹ Facebook


+
+
Finally. ON Monday, May 27, 2013 AT 6:18 PM

Assalammualaikum. Jeng jeng jeng. Jadi mangsa, sudah. Sebelum ni, aku tengok post orang je, sekali aku pun jadi mangsa tag. Haha. Tapi, takpelah. Kita enjoy enjoy, okey? Lepas ni, mungkin aku nak fokus pada final exam pulak. Wish me luck. Sebelum tu, terima kasih kepada Sakinah sebab tag game ni, ehh. Ok, let's start this game!

Rules
1.Post this rules.
2.Write 11 things about yourself.
3.Answer the question the tagger set to you.
4.Create 11 new question for those you want to tag.
5.Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post.
6.You are not allowed to tag back.

11 things about me.
Okey, sekarang, nak jawab soalan daripada Sakinah pulak :

1. Artis mana yang korang minat? 
Shamsul Yusof. Minat je kan? Hihi

2. Apa pendapat korang tentang blog Kina?
Comel. Lagi lagi background dia.

3. If you're billionare, what you do with the money?
Banyak benda nak buat. Salah satunya, nak bawak Mak Abah adik beradik pergi Mekah. InsyaAllah. Tapi, zaman bila tak tahu lah nak jadi billionare ni. Hihi

4. Your fave colour?
Pink. Dari dalam perut Mak lagi dah minat pink. Mihmihmih.

5. Pepsi or Cola?
Dua dua okey. Minum je, janji sedap. Hehe

6. Do you have pet?
Ada. 6 ekor kucing dekat rumah. Sampai kadang kadang tersilap panggil nama. Macam cat welfare pun ada dah rumah tu.

7. Lagu yang paling best?
Semua lagu especially yang encik buah hati bagi lah. Acewahh :D

8. Kenangan yang terindah?
Banyak. Antaranya dapat masuk universiti, luangkan masa dengan encik buah hati. Hihi

9. Rindu seseorang?
Rindu berorang orang. Mak Abah, adik adik, encik buah hati. Semua duduk jauh. Inilah nasib perantau.

10. Perkara yang korang benci?
Kena tipu. That's all.

11. Rancangan apa yang korang suka?
Kartun. Apa apa sahaja, janji kartun.

Dan sekarang, 11 soalan yang korang kena jawab bila di tag :

1. Nama apa ni? Nama panggilan/manja?
2. Belajar dekat mana sekarang ni? Kalau kerja, kerja apa?
3. Suka buat kerja last minit tak? Kalau tak, kenapa?
4. Ada bestfriend? Berapa lama dah kawan dengan dia?
5. Pernah curang? 
6. Nora Danish atau Hanez Suraya? Suka yang mana?
7. Biasanya sebelum tidur, awak buat apa?
8. Macamana awak nak berhadapan dengan kawan makan kawan ni?
9. Ada crush?
10. Dalam masa 10 tahun akan datang, siapa awak masa tu?
11. Apa pegangan hidup awak?

Okey, selesai dah. Pada sesiapa yang kena tag, sila link kan post korang dekat shout box ye? Nak join, boleh. Taknak pun tak ape. Tak ada paksaan. Thank you :)

p/s: Final exam dah dekat ni. Mohon Suraya sedar diri.

7LOVE